AVG= Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Vanaf 25 mei 2018 is iedere website die persoonsgegevens verwerkt wettelijk verplicht om een privacyverklaring op te stellen. Dus ook mooimolise.nl
Hieronder kun je lezen welke gegevens ik verwerk en met welk doel.

PERSOONSGEGEVENS: WELKE, WAAROM EN BEWAARTERMIJN

Reacties achterlaten

Je kunt je abonneren op deze website. Als je je mailadres opgeeft sta je op een mailinglist. De lijst is eigendom van mooimolise.nl en wordt niet aan derden verstrekt. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Er is altijd de mogelijkheid om je weer uit te schrijven.
Op mooimolise.nl bestaat de mogelijkheid een reactie achter te laten. Hiermee wordt jouw naam niet zichtbaar op de website, tenzij je die er zelf bijzet. Voor mij worden je naam, mailadres, eventuele website en IP-adres zichtbaar. Deze gegevens blijven bewaard totdat jij de reactie verwijdert of dat ik dat doe.

Statistiekprogramma’s

Met het statcounter.com kan ik zien welke pagina’s van de site worden bekeken. Ik zie de datum en de tijd dat je de website hebt bezocht, de IP-adressen, welke provider je gebruikt en welk computersysteem. Ik zie geen persoonsgegevens. De diensten hebben van mij geen toestemming gekregen om jouw gegevens te delen met anderen. Ik zal zelf deze gegevens ook nooit met anderen delen.

Bezoekers onder 16 jaar

mooimolise.nl heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij zij daarvoor toestemming hebben van hun ouders of voogd. Het is voor mij echter niet mogelijk te controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar. Als je denkt dat er zonder toestemming toch persoonlijke gegevens zijn verzameld van iemand jonger dan 16 jaar, neem dan contact met mij op.

COOKIES

Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van de computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website worden teruggestuurd, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

Social media knoppen

OP deze site wordt geen gebruik gemaakt van social mediaknoppen.

Affiliate partners

Ik werk niet met affiliate partners .

Cookies uitschakelen en verwijderen

Je kunt cookies uitschakelen en verwijderen via je browserinstellingen. In de help-functie van je browser kun je vinden hoe je dit moet doen.

GEGEVENS DELEN MET ANDEREN

Ik deel geen gegevens met derden tenzij dit wettelijk noodzakelijk is.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Wil je weten hoe ik mijn gegevens beheer, stuur dan even een berichtje dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. ingrid@ingridschouten.nl

BEVEILIGING

Ik ga zorgvuldig met alle gegevens om en neem de bescherming ervan serieus. Het beheer van mooimolise.nl wordt door mij persoonlijk gedaan. Niemand anders heeft toegang tot de gegevens. Mijn computer is beschermd met virusscan, firewall en wachtwoord. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, laat het mij dan weten.

KLACHT INDIENEN

Wilt je een klacht indienen over de manier waarop ik jouw persoonsgegevens bescherm? Dat is mogelijk via de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Het kan via deze link:

Ik hoop dat bovenstaande duidelijk is. Mocht dat niet zo zijn neem dan contact op.

Met hartelijke groet,
Ingrid Schouten
06-23145545