Kosten

We vinden het super gezellig als mensen die we kennen komen logeren, en we hebben al het een en ander meegemaakt. Waar het ons om gaat is dat we samen en gezellige periode hebben. Daarbij willen we graag dat je doet alsof je thuis bent. Lekker zelf alles regelen. 

Wat we hebben gemaakt stellen we graag ter beschikking. Dat hoeft ons niets op te leveren. We willen echter graag een aantal extra kosten delen die de logeerpartij met zich meebrengt. Dus vragen we een bijdrage voor de extra kosten, zoals extra elektriciteit voor de airco/verwarming (is erg duur in Italië), kosten voor de schoonmaak door Pina, bijdrage in het verbruik van ondermeer Nespresso, wijn, etc en we delen de boodschappen die we doen of gedaan hebben door het aantal gasten plus wijzelf. 

In totaal komt dit neer op ongeveer €50,- pppw voor de boodschappen en €50,- pppw voor de overige kosten, zodat je voor €100,- per week pp lekker vakantie kunt vieren 🙂

Airconditioning/ verwarming

Er hangt een airconditioner/ verwarming in de kamer. Die heeft een grote capaciteit, zodat het snel warm of koud wordt. Je bedient hem via de afstandsbediening of op het apparaat. Het wijst zich vanzelf; zet hem op koud of warm en stel de temperatuur in.

Douchen

Er zit een boiler in de badkamer van 50 liter. In de zomer is dat genoeg om met zijn tweeën comfortabel te douchen (omdat je minder warm doucht dan), in de winter is het mogelijk dat als je te lang doucht, nummer 2 even moet wachten tot de boiler weer warm is en het lampje uit is (+/- 15 min).

Security camera’s

Er hangen in totaal 6 security camera’s om alles in de gaten te houden als we er niet zijn. Als er wel mensen zijn gaan de camera’s uit en dat is te zien aan het groene lampje op de camera dat er niet is als de camera uit staat. de camera’s die aanblijven zijn die bij het toegangshek en bij de katten 🙂