Ravioli con burro, salvia e peperoncino
Geef een reactie
Ravioli met boter, salie en een klein rood pepertje.
Als we in Italie zijn lunchen we, zodra het even kan, buiten onder de gazebo. Meestal met een pastaatje en een glas wijn. Of twee of zoveel als nodig is.
Vandaag maakte ik ravioli zoals de Italianen het eten met boter en salie. Maar omdat de tuin vol staat met verse pepertjes voegde ik er eentje toe. Het resulaat leverde me de nodige complimentjes op dus ik dacht: “Delen!”
Nodig voor twee personen
Bereiding:
Dit gerecht smaakt het lekkerst buiten in de zon met een glas heerlijke wijn.
Eet smakelijk!
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Cookie | Duur | Omschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |