Tortelloni con gorgonzola e noci

Zo af en toe heb ik een succesje. Dan mix ik wat ingrediënten en dat pakt dan goed uit. Zo was Dré vandaag erg enthousiast over de pasta die ik hem tijdens de lunch voorzette. Een beetje van mij en een beetje van de Lidl.

Ingrediënten:

  • 250 gram Tortelloni Gorgonzola DOP e Noci van de Lidl
  • 1 grote stevige tomaat
  • 100 gram gorgonzola
  • 40 gram roomboter
  • Peper en zout
  • Handje walnoten

Bereiding:

Smelt de roomboter in een ruime wok. Doe er de gorgonzola bij en laat die al roerend smelten.
Snij de tomaat in héle kleine stukjes. Voeg deze toe aan het gorgonzola mengsel.

Kook de tortelloni met zout in een ruime pan water.

Als de tortelloni gaar is doe je hem bij het mengsel in de wok. Nog even voorzichtig omscheppen.
Doe er op het bord nog wat gehakte noten over en SMULLEN MAAR!

Vergeet niet er een lekker wijntje bij in te schenken!

Dit bericht is geplaatst in Recepten. Bookmark de permalink.